Nyt fra Beder i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

Målt til 117 km/t i vejarbejdszone

Natten til mandag foretog en patrulje fra Østjyllands Politi hastighedsmålinger på Viborgvej i Aarhus V i nordvestlig og sydøstlig retning i forbindelse med et vejarbejde.

Kl. 01.53 blev en 36-årig mandlig bilist målt til at køre igennem med 117 km/t, på trods af at området er tæt bymæssig bebyggelse, og at den tilladte hastighed, på grund af det pågående vejarbejde, er nedsat til 50 km/t.

Manden blev derfor standset, og der blev nedlagt påstand om ubetinget frakendelse af kørekortet, ligesom mandens bil blev beslaglagt.

**

 

Passager i bil havde lattergas med

En patrulje rettede natten til mandag henvendelse til føreren af en bil, som holdt parkeret på cykelstien på Frederiks Allé i Aarhus.

På bilens passagersæde sad en 22-årig mand, og mens betjenten talte med føreren af bilen, indtog den 22-årige flere gange lattergas fra en lattergaspatron i midterkonsollen ved brug af en ballon. I bilen fandt betjentene desuden flere andre lattergaspatroner. Den 22-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af lattergasloven.

Fra 30. juni i år er det forbudt at være i besiddelse af lattergas på offentlige steder, og den 22-årige kan forvente en bøde for besiddelsen.  
Lattergasflasker betragtes desuden som farligt gods, og den 22-årige risikerer også en sigtelse og større bøde for overtrædelse af loven om transport af farligt gods, ved ikke at fragte farligt gods på forsvarlig vis.

**

 

Brand i skraldespande i Ulstrup

Østjyllands Politi modtog søndag eftermiddag anmeldelse om, at der havde været ild i to skraldespande ved et supermarked i Ulstrup umiddelbart over midnat natten til søndag. Ilden var formentligt selv gået ud, mens der var sodskader på spandende.

 

Samme aften havde der desuden været ild i to andre skraldepande på den samme vej. Østjyllands Politi undersøger nu sagen nærmere.

**

 

Brand i bil på pendlerplads

Natten til mandag kl. 02.22 kørte politi og brand til en pendlerplads i Hørning, hvor der var anmeldelse om brand i en varebil. Da patruljen ankom var brandvæsnet i gang med slukningsarbejdet på bilen, hvorfra der var høje flammer og en røgsøjle. Branden blev slukket og der var ikke skade på personer eller andre køretøjer. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

**

 

Færdsel

Søndag kl. 07.22 skete der et færdselsuheld på Vorregårds Allé i Aarhus N, da en 68-årig mandlig bilist ville overhale en 36-årig kvindelig cyklist, som kom kørende midt på kørebanen. Den 68-årige foretog overhalingen uden om kvinden, men da kvinden havde høj musik i ørerne, blev hun så overrasket, at hun efterfølgende selv væltede. Hun kom ikke umiddelbart til sakde ved uheldet.

En 34-årig mandlig bilist blev søndag kl. 18.35 anholdt og sigtet for narko- og spirituskørsel, da han blev standset på Stationsvej i Spentrup, efter en opmærksom borger havde lagt mærke til, at bilen kørte meget slingrende. Den vejledende alkometerprøve viste over det tilladte, og den 34-årige blev derfor taget med til udtagelse af blodprøve.

En 21-årig mandlig bilist blev natten til mandag kl. 03.43 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Østergade i Laurbjerg ved Langå.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Haugesundsvej i Aarhus N begået søndag den 16/7 mellem kl. 01.00 og kl. 09.20
  • På Hvedevangen i Thorsager begået mellem lørdag den 15/7 kl. 13.00 og søndag den 16/7 kl. 11.30
  • På Ågårdsvej i Hornslet begået mellem lørdag den 8/7 kl. 16.00 og søndag den 16/7 kl. 16.02
  • På Parkboulevarden i Randers NV begået søndag den 16/7 mellem kl. 14.00 og kl. 16.00
  • På Engdalgårdsvej i Beder begået mellem onsdag den 12/7 kl. 13.00 og søndag den 16/7 kl. 18.15
  • På Elverdalsvej i Højbjerg begået mandag den 17/7 kl. 02.02
  • På Østerøgade i Aarhus N begået mandag den 17/7 kl. 03.36

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi