Nyt fra Beder i politiets døgnrapport

Profilbillede

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

**

 

Forårsagede færdselsuheld med stjålet bil

Østjyllands Politi fik søndag kl. 22.36 en anmeldelse om et færdselsuheld på Rørdamsvej i Viby, hvor den ene part var flygtet fra stedet. 

En patrulje kørte til adressen, hvor flere vidner fortalte, at en bilist var bakket ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Efter sammenstødet løb bilisten sammen med 2-3 andre personer hen og satte sig ind to andre biler, der holdt i nærheden, hvorefter de kørte fra stedet i høj fart. 

Bilen, som personerne havde siddet i, stod der stadig, og den viste sig at tilhøre en 48-årig mand, der bor i Åbyhøj. Han havde tidligere på dagen parkeret bilen på gaden ved sin lejlighed og havde ikke opdaget, at den var blevet stjålet. Han var derfor noget overrasket, da politiet kontaktede ham. 

Patruljen sikrede spor på stedet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Fandt joints i bil 

En patrulje fra Østjyllands Politi fattede søndag kl. 20.42 mistanke til to mænd, der sad i en slukket personbil på en p-plads på Jelshøj i Højbjerg. 

Da betjentene kom hen til bilen, blev de mødt af en kraft lugt af hash, og de visiterede derfor de to mænd og ransagede bilen. 

Under ransagningen fandt patruljen et par joints, som blev beslaglagt. En af passagerne, en 23-årig mand, erkendte at det var hans joints, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 10.24 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 28-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i autoværnet. Hverken fører eller passagerer kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Søndag kl. 13.06 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV. En 30-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og endte i rabatten, hvor bilen rullede rundt på taget. Bilisten kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Søndag kl. 16.47 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen ved Skødstrup. En 51-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil og kørte ud i rabatten. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved uheldet. 

Søndag kl. 17.23 blev en 53-årig mand anholdt og sigtet for at køre spritkørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Katholmvej i Randers NØ. 

Søndag kl. 20.42 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vesterbrogade i Aarhus C. 

Søndag kl. 23.40 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Stenkildevej i Havndal. Han fik derudover to yderligere sigtelser, da bilen hverken var registreret eller forsikret. 

Natten til mandag kl. 1.22 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Bakkevej i Neder Hornbæk ved Randers NV. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt ni indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Byagervej i Beder begået mellem onsdag d. 2/2 kl. 14.00 og søndag d. 6/2 kl. 12.00
På Grankoglevej i Løgten begået mellem fredag d. 4/2 kl. 10.00 og søndag d. 6/2 kl. 12.23
På Skæring Hedevej i Egå begået lørdag d. 5/2 kl. 18.30
På Skovagervej i Risskov begået mellem torsdag d. 3/2 kl. 18.00 og søndag d. 6/2 kl. 14.00
På Porsbakken i Lystrup begået mellem fredag d. 4/2 kl. 15.00 og søndag d. 6/2 kl. 15.30
På Ahornvej i Risskov begået mellem lørdag d. 5/2 kl. 8.30 og søndag d. 6/2 kl. 17.20
På Elmevej i Risskov begået søndag d. 6/2 mellem kl. 18.00 og kl. 21.00
På Brabrand Skovvej i Brabrand begået søndag d. 6/2 mellem kl. 8.30 og kl. 20.15
På Kastanievej i Viby begået mandag d. 7/2 kl. 4.24
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi