Kvinde fundet dræbt i Beder: 34-årig mand anholdt

Profilbillede
dato

En 34-årig mand sigtes for onsdag aften at have dræbt en 53-årig kvinde med flere knivstik på en adresse i Beder. Han fremstilles torsdag i grundlovsforhør.

Østjyllands Politi modtog onsdag kl. 20.57 en anmeldelse om et overfald på adressen i Beder, og få minutter efter var den første patrulje på stedet.

 

Her fandt betjentene en 53-årig kvinde, der var afgået ved døden. På stedet befandt der sig også flere personer, heriblandt en 34-årig mand, som blev anholdt og sigtet for manddrab. 

”Vi var på stedet med flere patruljer meget kort tid efter anmeldelsen, og derfor kunne vi hurtigt skride til anholdelse af den 34-årige. Han har et forudgående kendskab til den 53-årige, men på nuværende tidspunkt ønsker vi ikke at oplyse yderligere om deres relation, muligt motiv eller det nærmere hændelsesforløb. Vi har allerede foretaget en lang række efterforskningsskridt, afhøringer og sporsikring, men der venter et stort efterforskningsarbejde forude for at få afdækket hændelsesforløbet og motivet, ” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Østjyllands Politi er færdige med de indledende undersøgelser på gerningsstedet, men adressen er fortsat afspærret. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

Tidspunktet for grundlovsforhøret bliver meldt ud på politiets Twitter-profil, så snart det kendes. 

 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi