Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse søger videnskabelig assistent med stærke metodiske kompetencer til dataindsamling og -analyse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet



Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse

Aarhus Universitet står stærkt indenfor forskning i offentlig ledelse, og Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, som er en del af Institut for Statskundskab, har (mindst frem til og med 2029) finansiering til at bidrage med forskning, der bidrager til en endnu bedre offentlig sektor via solid og nyskabende ledelsesforskning. Ved at skabe, dele og anvende forskningsbaseret viden om offentlig ledelse hjælper vi offentlige organisationer med at leve op til og udvikle deres målsætninger, så de derigennem kan lykkes endnu bedre med at skabe værdi for borgerne og det danske samfund. Centret stræber efter denne vision gennem (1) at skabe og dele viden på internationalt topniveau om effekterne af ledelse, (2) at dele og skabe viden i samspil med danske kommunale, regionale og statslige organisationer samt (3) at bidrage til udvikling af nuværende og kommende offentlige ledere gennem bl.a. udviklingsforløb ude i de offentlige organisationer samt mere traditionel undervisning. Så store ambitioner kan kun indfries i et stærkt samarbejde mellem forskellige fagligheder, og vi håber, at du har lyst til at være en del af dette hold.

Om stillingen

Hovedopgaven at understøtte såvel dataindsamling som databehandling i ledelsescenteret, herunder gennemførelse af spørgeskemaundersøgelser og kvalitative studier. Der vil også være kvalitetssikring og analyser af data. Der er mulighed for at medvirke på forskningsartikler samt i centrets formidlingsaktivitet. Stillingen giver også glimrende muligheder for at være med til at udvikle nye studier af offentlig ledelse og effekterne heraf. Vi har et meget stærkt miljø af forskere, videnskabelige assistenter og AC-ansatte, og der vil hele tiden være mulighed for at få nye opgaver, der udvikler evnerne til at bidrage til viden om offentlig ledelse og få denne viden ud over rampen til de offentlige ledere og beslutningstagere. Stillingen giver rigtig gode muligheder for at prøve kræfter med forskningsopgaver og finde ud af, om en forskerkarriere er noget for dig.

Ansøgernes kvalifikationer

Vi forventer, at ansøgerne har en kandidatgrad i Politik og Økonomi, Økonomi, Statskundskab eller et lignende samfundsvidenskabeligt område samt dokumenterede erfaringer med at lave kvantitative og kvalitative analyser. Gode samarbejdsevner, ordenssans, overblik og omhyggelighed er desuden meget vigtige egenskaber i stillingen. Stærke analytiske/metodiske evner er afgørende.

Den udvalgte ansøger vil blive fuldgyldigt medlem af et team, der lykkes med at lave mange forskellige typer forskning om offentlig ledelse. Ansvarsområdet vil særligt være såvel dataindsamling som databehandling, men alle er med i hele forskningsprocessen. Det giver sig selv, at centeret understøtter din fortsatte kompetenceudvikling ift. såvel dataarbejdet som senere aftalte opgaver.

Der vil også være en række ad hoc opgaver sammen med de øvrige medarbejdere i centret.

Hvem er vi?

Institut for Statskundskab er et af seks institutter på Aarhus BSS, som er et af fem fakulteter på Aarhus Universitet.

Institut for Statskundskab lægger vægt på at have en dynamisk og fleksibel forsknings- og undervisningsprofil, der er kendetegnet ved pluralisme og åbenhed. Vi har et ambitiøst forsknings- og undervisningsmiljø med ca. 90 akademiske medarbejdere og 50 ph.d.-studerende.

Instituttets forskning repræsenterer forskellige discipliner og metoder inden for statskundskaben. Dette gør, at vi kan fokusere på nye fænomener, så snart de dukker op i den nationale og internationale politiske arena, og at vi kan bidrage aktivt til udviklingen af disciplinen. Vi lægger også vægt på at kommunikere vores forskningsresultater til det politisk-administrative system og til offentligheden generelt.

Se www.ps.au.dk for flere informationer om Institut for Statskundskab.

Stillingen er 1-årig og fuld tid. Vi forventer tiltrædelse 1. oktober 2023 eller snarest derefter.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Kontakt

Kontakt centerleder og professor Lotte Bøgh Andersen, lotte@ps.au.dk, for mere information om såvel arbejdsopgaverne som centeret.

Hvis du har brug for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål om rekrutteringsprocessen, kan du kontakte HR-supporter Line Møller Kristiansen, lmkr@au.dk telefon 93522904.


Arbejdssted


Bartholin Allé 7, 8000 Aarhus C.
 


Kvalifikationskrav

Ansættelse som videnskabelig assistent forudsætter en kandidatuddannelse.

Ansættelsesgrundlag

Ansættelse sker i henhold til bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter samt cirkulære om overenskomst for akademikere i staten.

Stillingsindhold og kvalifikationskrav er yderligere beskrevet i cirkulære om ansættelsesvilkår for videnskabeligt personale ved universiteter.

Ansøgningsprocedure

Det er obligatorisk at vedhæfte nedenstående, når du søger denne stilling:

  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae. Du opfordres til at angive eventuelle orlovsperioder uden forskningsaktivitet, herunder fx barselsorlov, da dine forskningsaktiviteter vurderes i forhold til din reelle forskningstid
  • Uddannelse (Eksamensbevis kandidat-, ph.d.- og evt. doktorgrad)
Desuden kan der til ansøgningen medsendes:
  • Publikationsliste (de medsendte publikationer skal være tydeligt markeret på publikationslisten)
  • Publikationer. Op til 3 publikationer kan medsendes. I tilfælde af flere forfattere vedlægges en medforfattererklæring om ansøgers andel i fællesarbejdet med tilsagn fra medforfatterne. Denne blanket kan bruges til formålet
  • Undervisningsportfolio. De nærmere krav til dokumentationen findes her
Materiale, der ikke kan uploades sammen med ansøgningen, kan indsendes i 3 eksemplarer til Aarhus BSS HR & Ph.d., Aarhus Universitet, Tåsingegade 1, 2. sal, 8000 Aarhus C.
Læs mere om, hvordan du søger en videnskabelig stilling ved Aarhus BSS her.

Bedømmelsesprocessen

Efter ansættelsesfristens udløb nedsættes et bedømmelsesudvalg. Der gøres opmærksom på, at bedømmelsen af ansøgerne udelukkende sker på baggrund af det materiale, som er modtaget inden ansøgningsfristens udløb. For yderligere information se guidelines for assessment committees, Aarhus BSS.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=9e08d575-b963-43b8-b169-b98960e1e736

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5885534

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet