Vokseværket søger en pædagog til vuggestuen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vuggestuen i Vokseværket søger en fast pædagog på 32 timer pr. 01.09.23.  
Vokseværket er en midtby-institution med ca. 100 børn, henholdsvis vuggestue og børnehave. Vuggestuen er fordelt på 4 aldersintegrerede stuer – på to etager.
I dagtilbuddet er vi i fuld gang med at arbejde med Aarhus Kommunes kulturforandringsproces ”stærkere læringsfællesskaber”, hvor vi sammen skaber et fundament for udvikling og mange gode pædagogiske diskussioner.

Din profil:
Vi søger en engageret og faglig kompetent pædagog, som kan tage ansvar for hverdagen med børnene – i tæt samarbejde med dine kolleger.
Du skal vise arbejdsglæde og motivation, fordi det smitter af på børnenes trivsel og er med til at styrke det gode arbejdsmiljø. Du må meget gerne have erfaring fra arbejdet med mindre børn.
 
Vi forventer, at du:

  • Er omsorgsfuld og nærværende – og har gode evner for at indgå i en tæt relation med mindre børn
  • Har en faglig reflekterende tilgang til det pædagogiske arbejde – og kan omsætte teoretiske tanker til konkret praksis med børnene
  • Kan arbejde pædagogisk målrettet med både gruppen og det enkelte barn
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som kommer til udtryk i en positiv og imødekommende tilgang – både i forhold til samarbejdet med vores forældre og med dine kolleger
  • Har lyst til at blive en del af en stor og mangfoldig personalegruppe
  • Er ansvarsbevidst og stabil

Derfor skal du vælge os:
Vi vægter faglighed højt, og vi har øje for, at vi sammen bidrager til at løse kerneopgaven. Vokseværket er et farverigt hus med en mangfoldig personalegruppe, som møder hinanden med respekt, anerkendelse og rummelighed.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere:
Du kan læse mere om os på  Vokseværkets hjemmeside.

Ansøgning
Send din ansøgning og relevante bilag via "Ansøg”.
Ansøgningsfrist den 22.06.23 
Vi kalder løbende til samtale. 

Om os
DII Vokseværket er en integreret institution – én af 9 afdelinger i Midtbyens Dagtilbud. Som pædagog i Midtbyen og Børn og Unge i Aarhus Kommune bliver du en del af et ambitiøst og innovativt samarbejde, der sætter barnet i centrum, og som har et 0-18 års perspektiv. Aarhus Kommunes dagtilbud har fokus på kvalitet, trivsel, effekt og tidlig indsats og går forrest, når det gælder nytænkning og digitalisering.
 
 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Østboulevarden 9 - 11, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/voksevaerket-soger-en-paedagog-til-vuggestuen/0sec33/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849256

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet