Folkehuset Beder åbner dørene for en dag, hvor bæredygtighed og klimavenlige retter er i fokus. Med efterårets grøntsager i centrum, kan deltagerne se frem til en unik kulinarisk oplevelse.
Kokkeskole for de nysgerrigeFor dem, der ønsker at lære mere om madlavning, tilbyder caféens dygtige personale en kokkeskole. Her kan du deltage i køkkenet fra kl. 8.00 og få praktisk erfaring. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til kokkeskolen.
MenuenDagens menu byder på en række lækre retter, herunder:
- Agurkecarpaccio med fennikel og skilt fløde med estragon og dild
- Bagt selleri med Belugalinser, spirer og sesam dip
- Cremet hvedekernerisotto med parmesan, svampe, jordskokker, syrlige løg, grillet piment og jordskokfrit
- Brød og rørt smør
- Kaffe/the med sødt
Drikkevarer som vin, cider, øl, vand og cava kan købes til fornuftige priser.
Tilmelding og prisPris for deltagelse er 100 kr. Tilmelding kan ske i caféen eller på telefon 29 20 95 45.
Smag på folkehuseneArrangementet er en del af "Smag på folkehusene", som afholdes i otte folkehuse i løbet af september, oktober og november.
Praktisk Information
Dato: Mandag 4. november 2024
Tid: Kl. 12:30
Sted: Folkehuset Beder, Byagervej 115, 8330 Beder
Entré: 100 kr
Tilmelding: I caféen eller på telefon 29 20 95 45
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her