Nyt fra Beder i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Knivstikkeri

Fredag aften blev en 23-årig mand stukket i brystet med en kniv på Tilst Parkvej. Kort efter alamopkaldet ankom politi og redning. Politiet har hele aftenen og natten efterforsket bredt og har flere konkrete spor at gå efter. 

Mand i vandet.

Lørdag ved midnat fik en 19-årig ung mand bevæget sig ud på et skib, som lå for anker i havnen i Grenaa. Af ukendte årsager faldt han i vandet og forsøgte ved egen hjælp at svømme ind selv, men var nu allerede blevet så underafkølet, at han ikke kunne komme op af vandet selv. Hans råb om hjælp blev hørt ,og det lykkedes at få ham op ved at binde et tov om livet på ham.

 

Da ambulancen kom, var hans temperatur på 29 grader og i kritisk tilstand. På Randers Sygehus, kom han efterfølgende til hægterne igen.    

Kørte galt og ringede selv efter politiet.

Lørdag nat 0230 skete der et solo færdselsuheld på Oddervej ved Damgårds Allé, hvor en personbil kørte galt. Føreren af bilen kunne selv komme ud og fik også selv ringet til politiet, hvor han forklarede, at han var kørt galt, da han havde talt i mobiltelefon.

 

Under samtalen med politiets vagtcentral oplyste føreren også at han ikke havde noget kørekort og havde drukket øl. Da patruljen kom frem kort efter, kunne de konstatere, at det var rigtigt, hvorfor han blev anholdt og sigtet for spiritus kørsel og kørsel uden førerret.  

Færdsel:

Lørdag kl. 02.32 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Damgårds Allé i 8330 Beder

Indbrud:

Der er i det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Rørsangervej i 8300 Odder, begået mellem d. 11.1 kl. 12.00 kl. og d. 13.1 kl. 09.30. 
På Florasvej i 8462 Harlev J, begået mellem d. 12.1 kl. 21.00 og d. 13.1 kl. 14.55. 
På Østervænget i 8381 Tilst, begået d. 14.1 kl. 06.23. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi