Nyt fra Beder i politiets døgnrapport

Profilbillede

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 11.00 en 37-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for besiddelse af amfetamin med henblik på videreoverdragelse, efter han natten til fredag blev anholdt på gaden i Randers med nogle poser amfetamin i lommerne. 

Anklagemyndigheden anmoder lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl.13.00 en 32-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for trusler på livet og trusler mod polititjenestemænd. 

Torsdag kl. 12.59 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en aggressiv mand gik rundt på Langkærvej i Tilst med en kniv, og at han havde været truende over for en lærer og nogle skoleelever fra en 9. klasse, der var på udflugt i området. 

Ifølge elever og lærer tog manden kontakt til nogle af eleverne, mens de stod på gaden, og pludseligt blev han voldsomt opfarende og hævede den kniv, han havde i hånden, mens han råbte af dem og gik hen imod dem. Eleverne og læreren løb fra stedet og fik kontaktet politiet, mens manden forsvandt. 

Der var hurtigt flere patruljer i området, og ud fra signalementet på gerningsmanden fik politiet en formodning om, hvem han var. En betjent fik telefonisk kontakt til den 32-årige mand, der mødte op på et aftalt sted i Aarhus. Her blev han anholdt kl. 13.50.  

Inde på politistationen fremsagde den 32-årige trusler rettet mod flere betjente.  

Ingen personer kom noget til under episoden. 

**

 

Mand bestjålet af dansende pirattaxa-chauffør 

En 40-årig mand mistede natten til torsdag sit dankort, efter han havde taget en pirattaxa på vej hjem fra en bytur i Aarhus. 

Ifølge den 40-årige steg han omkring kl. 3.00 ind i pirattaxaen, og han aftalte med chaufføren, at han skulle betale for noget benzin på en tankstation på vejen hjem. 

Da de var helt fremme ved mandens bopæl, insisterede føreren af bilen på at vise den 40-årige en særlig dans, og de dansede herefter tæt på hinanden. 

Senere torsdag opdagede den 40-årige, at hans dankort var blevet stjålet, og at der var hævet flere tusinde kroner på det. 

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man aldrig benytter sig af en pirattaxa, da der er risiko for at blive udsat for tyveri eller røveri. Benyt en officiel taxa eller offentlig transport eller lav en aftale med en ven eller et familiemedlem, der kan hente dig i byen.  

**

 

Specialpatruljen fandt kniv og narko

Et par civilklædte betjente fra specialpatruljen var torsdag omkring kl. 18.00 på patrulje i Aarhus N, da de opdagede to drenge stå ved et skur. Da betjentene mistænkte, at de var i gang med at udveksle narkotika, tog patruljen kontakt til de to unge mænd og visiterede dem. 

Den ene, en 16-årig, havde en mindre mængde kokain, nogle tramadol-piller og en dolk i sine lommer. Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven. 

Ud over stofferne og kniven fandt betjentene også en nøgle på den 16-årige, som passede til en lejlighed i nærheden, og dér tog patruljen efterfølgende hen. 

Da betjentene gik ind i opgangen, stødte de på en 25-årig mand, der kom ud fra lejligheden, som nøglen passede til. Den 25-årige blev visiteret, og under visitationen fandt patruljen flere poser med kokain og hash på ham. 

Inde i lejligheden blev der fundet nogle poser med hash, en digitalvægt og en del salgsposer. 

På den baggrund blev den 25-årige anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Standset med narko i visitationszone

En patrulje fra lokalpolitiet i Aarhus Vest tog torsdag kl. 19.10 kontakt til en 20-årig mand, der holdt i sin bil på Karen Blixens Boulevard i Brabrand. Den 20-årige virkede nervøs, og betjentene meddelte ham, at han befandt sig i en visitationszone, og at de ville visitere ham og ransage bilen. 

Den 20-årige forsikrede patruljen om, at han ikke havde noget ulovligt i bilen, men få sekunder efter havde betjentene fundet nogle salgsposer med kokain og nogle tusinde kroner i kontanter. 

Både stoffer og penge blev beslaglagt, og den 20-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Østjyllands Politi indførte torsdag kl. 18.00 visitationszoner i Brabrand, Trillegården og Rosenhøj efter flere indikationer på, at en tidligere konflikt mellem nogle grupperinger er ved at blusse op igen. 

** 

 

Aggressiv mand skabte utryghed

En patrulje kørte torsdag kl. 14.25 til en adresse på Sønder Allé i Aarhus C efter en anmeldelse om, at en aggressiv mand skabte utryghed i en baggård. 

Et par kvinder havde set manden gå rundt i baggården, mens han råbte og hev nogle roser op af jorden, hvorefter han kastede blomsterne rundt. 

Da han tog en tang frem fra sin lomme og virkede truende i sin adfærd over for kvinderne, tilkaldte de politiet. Kort efter var patruljen fremme, og den 38-årige mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Ung knallertfører forsøgt at køre fra politiet

En 18-årig mand kørte torsdag kl. 21.40 på knallert over fodgængerfeltet i krydset Vestervold/Adelgade i Randers, hvor han pludseligt opdagede, at der holdt en patrulje, som havde set færdselsovertrædelsen. Da patruljen satte blinkene til og ville have ham til at standse, forsøgte han i stedet at køre fra dem. 

Den 18-årige kørte blandt andet op på fortovet, og ved Randers Regnskov kørte han på togskinnerne, inden han til sidst blev indhentet og lod sig anholde. 

Ud over en række færdselsforseelser blev den 18-årige også sigtet for kørsel uden førerret, da det viste sig, at han slet ikke har kørekort til knallerten. 

**

 

Blottede sig foran politigård og blev sigtet

Natten til fredag kl. 3.50 kunne betjente på politigården i Aarhus se, at der stod en ung mand, som bevidst blottede sin penis lige foran et af politiets overvågningskameraer ved hovedindgangen. 

En patrulje tog derfor kontakt til ham og bad ham oplyse sit navn. Det nægtede han dog, trods gentagne anmodninger fra betjentene. Til sidst blev han anholdt med henblik på at sikre hans identitet. 

På politigården oplyste han sit navn og fødselsdato, og det viste sig at være en 21-årig mand fra Aarhus. 

Den 21-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen og for at nægte at oplyse sit navn til politiet, inden han blev løsladt. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 14.49 skete der et færdselsuheld i krydset Hobrovej/Oust Møllevej i Randers C. En 72-årig mandlig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en bil ført af en 27-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 72-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld op Bisgaardsvej i Odder. En 67-årig mandlig bilist ramte ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Ingen kom umiddelbart noget til ved uheldet. Den 67-årige blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed. 

Torsdag kl. 18.22 skete der et færdselsuheld i krydset Fløjstrupvej/Byagervej i Beder. En 75-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i siden på en bil ført af en 30-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 75-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

Torsdag kl. 19.37 skete der et færdselsuheld på Stjernepladsen i Aarhus N. En 48-årig mandlig bilist foretog et venstresving og kørte med lav hastighed ind i siden på et letbanetog. Ingen kom umiddelbart noget til ved uheldet. Den 48-årige blev efterfølgende sigtet for at have kørt over for rødt. 

Natten til fredag kl. 00.16 skete der et færdselsuheld i krydset Ryhavevej/Bispehavevej i Hasle. En 52-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 25-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 52-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Nørrebrogade i Randers NØ begået mellem onsdag d. 22/6 kl. 13.45 og torsdag d. 23/6 kl. 2.34
På Elleparken i Lystrup begået torsdag d. 23/6 mellem kl. 18.30 og kl. 22.30
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi