Nyt fra Beder i politiets døgnrapport

Profilbillede

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Ældre kvinde snydt af bankmand

En 82-årig kvinde fra Aarhus N anmeldte søndag morgen, at hun var blevet narret til at aflevere kreditkort og kode til en mand, der udgav sig for at være fra banken. 

Manden havde ringet til hende lørdag aften og sagt, at hendes kreditkort var blevet misbrugt, og at hun derfor skulle havde nyt kort. Hun skulle lige oplyse sin kode, så ville nogen fra banken komme og afhente det gamle kort senere. 

Det endte med, at kvinden blev lokket til at udlevere både kort og kode, og der blev efterfølgende hævet nogle tusinde kroner på kortet. 

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man aldrig giver sit kort eller kode til nogen. Banken vil aldrig bede om din kode eller komme ud for at hente dit kort. Læg på, hvis du har mistanke om svindel, eller ring til banken og spørg, om det var dem, der har ringet til dig.

**

Larm i lejlighed førte til fund af stoffer

Søndag kl. 23.02 kørte en patrulje til en adresse i Randers C efter en anmeldelse om, at der var voldsom larm og uro i en lejlighed. Da betjentene kom frem, traf de en 29-årig kvinde og en 30-årig mand uden for lejligheden. De fortalte begge, at de var venner og havde haft et større skænderi i kvindens lejlighed, men at alt nu var roligt igen. 

De virkede begge påvirkede af stoffer, og betjentene fik derfor mistanke om, at der kunne være narkotika i lejligheden. Den mistanke blev bestyrket, da den 30-årige mand selv uden videre spurgte, om han ville blive sigtet, hvis betjentene fandt noget ulovligt i kvindens hjem. 

Patruljen ransagede derfor lejligheden, og da de fandt en mindre mængde pot og kokain, blev både kvinden og manden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Brand i hus i Hadsten

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 11.00 ud til en brand i et hus på Vermundsvej i Hadsten. Beboerne var ude af huset, da politiet kom frem, og ingen kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Branden, der var opstået omkring emhætten, blev relativt hurtigt slukket, men der nåede at ske en del materiel skade i køkkenet. 

**

 

Anholdt og sigtet for butikstyveri

En butiksdetektiv i en elektronikbutik på Marsvej i Randers SØ kontaktede søndag kl. 12.22 politiet og fortalte, at han havde tilbageholdt en mandlig butikstyv, der havde stjålet elektronik for flere tusinde kroner. 

Butiksdetektiven forklarede, at han havde set manden putte nogle varer i en pose, som han lagde sin jakke over, inden han forsøgte at gå ud af udgangen uden at betale. 

Her blev han dog tilbageholdt, og da betjentene kom frem, blev den 37-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 5.05 skete der et færdselsuheld på Thunøgade i Aarhus C. En 31-årig mandlig bilist ramte ind i tre biler, der holdt parkeret i siden af vejen. Ingen personer kom umiddelbart til skade. Da den 31-årige virkede påvirket af alkohol, blev han anholdt og sigtet for spritkørsel. 

Søndag kl. 7.00 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Havkærvej i Hasle. En 28-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 46-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 28-årige blev sigtet for at have kørt over for rødt. 

Søndag kl. 11.34 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Karl Krøyers Vej i Aarhus N. 

Søndag kl. 15.00 skete der et færdselsuheld på Aakjærvej i Odder. En 21-årig kvindelig bilist kørte af vejen og ramte frontalt ind i et træ. En tilfældig forbipasserende opdagede den forulykkede bil og fik ringet 112. Det viste sig, at kvinden formentligt har fået en form for ildebefindende, inden hun kørte af vejen og ramte træet. Hun blev kørt til hospitalet, men hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Søndag kl. 17.09 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Kærtoften i Aarhus V. Da betjentene fandt en mindre mængde kokain i bilen, blev den 19-årige også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Søndag kl. 19.40 blev en 26-årig mandlig bilist standset og sigtet for at køre uden førerret på Gudrunsvej i Brabrand. Da der lå nogle tramadolpiller og en joint i bilen, blev han også sigtet besiddelse af euforiserende stoffer. 

Søndag kl. 22.11 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Langelandsgade i Aarhus C. I bilen lå en mindre mængde hash og en kniv, og den 26-årige blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af knivloven. 

Natten til mandag kl. 1.15 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Røgelvej i Brabrand. I bilen fandt betjentene et par joints, og han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Indbrud 

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Svendgårdsvej i Beder begået mellem søndag d. 27/11 kl. 17.00 og søndag d. 4/12 kl. 11.30
På Øksenhøjvej i Mygind begået mellem onsdag d. 30/11 kl. 7.00 og søndag d. 4/12 kl. 13.00
På Åbyhøjvej i Hasle begået mellem lørdag d. 3/12 kl. 10.00 og søndag d. 4/12 kl. 17.00
På Brovænget i Egå begået søndag d. 4/12 mellem kl. 13.30 og kl. 19.30
På Blomstervangen i Egå begået søndag d. 4/12 mellem kl. 18.30 og kl. 22.00
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi