Nyt fra Beder i politiets døgnrapport

Profilbillede

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds. 

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 13.00 en 26-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Den 26-årige blev søndag eftermiddag anholdt på en adresse i Beder, hvor politiet under en ransagning fandt en del salgsposer med hash og nogle digitalvægte samt nogle kontanter. På baggrund af fundene blev den 26-årige sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.  

**

 

Alvorligt tilskadekommen efter færdselsulykke

Østjyllands Politi fik natten til mandag kl. 3.53 en anmeldelse fra en borger om, at en bil var kørt ind i træ på Kondrupgårdsvej i Kondrup ved Havndal, og at føreren var uden for bevidsthed. 

Føreren viste sig at være en 36-årig mand fra Randers Kommune. Han var blev kørt til hospitalet, hvor han er indlagt med alvorlige skader. Han er dog umiddelbart uden for livsfare. 

Der er formentligt ingen vidner til ulykken, men alt tyder på, at der er tale om en soloulykke, hvor den 36-årige har mistet kontrollen over sin bil og kørt af vejen og ind i træet. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

De pårørende til den 36-årige er underrettet. 

**

 

Crosser stjålet efter prøvetur

En 48-årig mand kontaktede søndag aften politiet og fortalte, at en ung mand havde stjålet hans crosser under en prøvetur i Aarhus V. Den 48-årige havde sat crosseren til salg på Facebook, og her blev han kontaktet af en mand, der gerne ville forbi og kigge på den. 

Da manden ankom, fik han lov til at få en prøvetur på crosseren, men han vendte aldrig retur med den. Det viste sig i øvrigt, at Facebook-profilen var falsk, og Østjyllands Politi undersøger nu sagen nærmere for at finde frem til gerningsmanden. 

Østjyllands Politi har den seneste tid set flere tilfælde, hvor motorcykler, scootere og knallerter bliver stjålet af personer, der udgiver sig for at være interesserede købere. Har du sat dit køretøj til salg, så sørg for at sikre dig billed-id, hvis du lader nogen få en prøvetur – og husk, at du har pligt til at sikre dig, at de har et gyldigt kørekort. 

**

Sigtet for vold mod betjent under anholdelse

Østjyllands Politi fik natten til mandag kl. 00.51 en anmeldelse om, at nogle unge mænd havde lavet bål i en tønde på Gudrunsvej i Brabrand. Da politi og brandvæsen kom til stedet, stod mændene og varmede sig ved ilden, og da de blev bedt om at slukke ilden, blev der dårlig stemning. 

Patruljen bortviste mændene, men en 22-årig mand nægtede at forlade stedet, og det endte med, at han blev anholdt. Under anholdelsen gjorde den 22-årige kraftigt modstand og slog betjenten flere gange, og det lykkedes ham til sidst at vriste sig fri. 

Han nåede dog kun at løbe et mindre stykke, før han blev indhentet, anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand og at flygte som anholdt. 

**

 

To brande i Brabrand

Østjyllands Politi fik søndag kl. 22.55 en anmeldelse om, at der var ild i en affaldscontainer på Udsigten i Brabrand. En bil, der stod ved siden af containeren, fik nogle skader, og containeren brændte helt ud, men ingen personer kom noget til. 

Kl. 23.09 kom der anmeldelse om, at der ild i en gokart, der stod på Gudrunsvej i Brabrand. Ilden blev slukket, og ingen personer kom noget til. 

Østjyllands Politi formoder, at brandene er påsat. 

**

 

Fuld mand gik ind til familie

En familie i en villa i Højbjerg fik søndag omkring kl. 22.00 en forskrækkelse, da en fremmed mand pludseligt stod i stuen. Manden var tydeligt beruset og højrøstet, og kvinden, der bor på stedet, førte ham hurtigt ud af huset. 

Politiet blev kontaktet, og en patrulje fandt kort efter frem til en 59-årig mand, som befandt sig i området. 

Han blev anholdt og sigtet for husfredskrænkelse ved at have gået ind i et fremmed hjem. 

Det viste sig, at den 59-årige havde banket på flere døre i området, men tilsyneladende var det kun på den ene adresse, at han var gået ind. 

**

 

Kastede sandwich på politibil og blev anholdt

En patrulje kom søndag morgen kl. 6.30 kørende ved Lille Torv i Aarhus C, da de kunne høre, at noget blev kastet på politibilen. Da de standsede og steg ud, konstaterede de, at nogen havde smidt en sandwich på bilen, og lidt derfra stod en tydeligt påvirket 31-årig mand. 

Han erkendte, at det var ham, der havde kastet sandwichen, og da han havde en aggressiv fremtoning og nægte at oplyse sit navn, blev han anholdt og kørt til politistationen. 

Han endte med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen, inden han blev løsladt. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 17.40 skete der et færdselsuheld i krydset Gudrunsvej/Tinesvej i Brabrand. En 29-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 22-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Søndag kl. 19.51 blev en 53-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Hammelvej i Randers SV. 

Søndag kl. 23.50 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej. 

Søndag kl. 23.31 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Katrinebjergvej i Aarhus C. Den 25-årige havde desuden nogle Tramadol-piller på sig – piller, der fornyligt blev omfattet af loven om euforiserende stoffer. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Desuden havde han noget kokain på sig, som han også blev sigtet for at besidde. 

Natten til mandag kl. 1.13 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af våbenloven, da betjentene fandt en peberspray i bilen. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 12 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Ferskenvej i Randers NV begået mellem fredag d. 8/4 kl. 00.00 og søndag d. 10/4 kl. 9.00
På Åbyvej i Åbyhøj begået søndag d. 10/4 kl. 6.17
På Kørvelvangen i Randers NV begået mellem fredag d. 8/4 kl. 8.00 og søndag d. 10/4 kl. 10.00
På Figenlunden i Randers SØ begået mellem fredag d. 8/4 kl. 17.00 og søndag d. 10/4 kl. 9.30
På Gustavsminde i Randers SØ begået mellem fredag d. 8/4 kl. 15.00 og søndag d. 10/4 kl. 14.15
På Erlingsminde i Randers SØ begået mellem fredag d. 8/4 kl. 15.30 og søndag d. 10/4 kl. 14.45
På Skovduevej i Assentoft ved Randers SØ begået mellem torsdag d. 7/4 kl. 16.30 og søndag d. 10/4 kl 15.00
På Granvænget i Randers NV begået mellem fredag d. 8/4 kl. 15.00 og søndag d. 10/4 kl. 17.20
På Aakjærvej i Falling ved Odder begået søndag d. 10/4 mellem kl. 16.00 og kl. 20.00
På Tove Ditlevsens Gade i Risskov begået søndag d. 10/4 mellem kl. 15.00 og kl. 21.00
På Cederlunden i Randers SØ begået mellem søndag d. 3/4 og søndag d. 10. april kl. 23.05
På Trustrupvej i Trustrup begået søndag d. 10/4 kl. 18.30
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi