Her er 7 gode grunde til en karriere med projektarbejde i klubben Læssøesgade, med fokus på børn og unge med forskellige udfordringer! - UngiAarhus

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Matcher vi dine ambitioner? Så skal du søge jobbet som pædagogisk medarbejder i fritids- og ungdomsklubben Læssøesgade.

Se her, hvordan du kan få udvikle dig fagligt, få stort ansvar og råderum - OG så får du en flok dejlige kolleger og en endnu større flok fantastiske børn og unge, som du bliver en vigtig rollemodel for.

 Det kan vi tilbyde dig:

  • Bliv med-opfinder i vores laboratorium, kom helt tæt på børn og unge med dine ideer omkring fællesskaber, integration og en masse sjov. Vi prøver hele tiden at finde nye måder til at skabe meningsfulde fællesskaber for unge. Vi har kort aftræk fra idé til handling.
  • Få ansvaret for at udføre dine egne idéer. Vi tror på din måde at skabe meningsfuld fritid for vores medlemmer - med særlig fokus på medlemmerne i modtagerklasserne. Vi skal nok knokle sammen med dig, så vi kommer i mål!
  • Bliv en del af en ny fritidspædagogisk vision der har fokus på at understøtte de unge i at være nysgerrige og modige, så de i højere grad lykkes med at være aktører i eget liv – understøttet af voksne der er opdateret på de aktuelle samfundstendenser.
  • Bliv en nøgleperson i unges fritidsliv. Du bliver supervigtig i arbejdet med at bygge relationer til de unge i allerforreste linje – de har brug for signifikante voksne at spille bold op af, og som ser de unge med et ressourcesyn
  • Styrk din faglige udvikling. Du bliver en del af et fritidscenter med en høj social kapital, som har et kæmpe fagligt netværk i organisationen, og vi vil have, at du kompetenceudvikler dig løbende. 
  • Kreative, skøre, sjove og vildt ambitiøse kolleger, der har unge i hjertet. Vi tror på, at #sammen er det sjovere og at #ideudveksling er nødvendigt - og at vildskab og mod er med til at udvikle nye og sjove arenaer for og med de unge.
  • Tværfagligt samarbejde – at du er klar på at samarbejde på tværs med skole, forældre, ungdomsskolen, socialrådgivere og psykologer, så vi hele tiden kigger rundt om børnene, og sammen bliver klogere på at forstå de unges version af verdenen.

Hvem er du?

Du har en pædagogisk uddannelse eller en anden uddannelse, der taler ind i at arbejde med børn og unge. Du har erfaring i arbejdet med børn og unge med forskellige sociale og kognitive udfordringer. Både i udarbejdelsen og det opfølgende arbejde omkring handleplaner mens du har blik for det inkluderende arbejde med alle medlemmer. 

Du kan arbejde med medlemmer fra forskellige kulturelle baggrunde omkring sprog og demokratisk dannelse gennem tillidsfulde og trygge relationer.

Du har en smittende energi og er god til at tale med alle klubbens børn og unge – både en-til-en og i større grupper - og du trives med at arbejde selvstændigt, opsøgende og relations skabende.

Du sætter en ære i at være rollemodel for en fælles klubkultur der er præget af høj medbestemmelse.

Du har måske kreative evner og kan varetage og ideudvikle et krea-værksted med projekter der samler og skubber til medlemmerne.

Du arbejder struktureret og målrettet omkring det faglige fundament som en del af en ambitiøs kollegagruppe der byder ind med teori, erfaringer og personlige perspektiver.

Vi bliver særligt begejstrede hvis du…

Kan holde ro og overblik i en hverdag med gang i den – både med blik for kollegaer og medlemmer.

Kan tilbyde noget særligt til vores medlemmer – gerne i den kreative verden eller omkring pædagogiske måltider.

Finder energi og arbejdsglæde i samarbejdet med både skole, forældre, tolke og mange andre.

Kan balancere særlige forløb og det generelle fokus på alle medlemmer.

Hvem er vi?

Vi holder til på Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C. Vores medlemmer er 115 af de bedste børn og unge i byen. Medlemmerne er primært fra Læssøesgade Skole fra 4. klasse op til og med 17 år og med mange forskellige nationaliteter, kulturer og livshistorier. Herunder medlemmer fra modtagerklasser som har været på mange forskellige rejser frem til Aarhus.

Vi er en forskelligartet personalegruppe med godt humør og seriøs tilgang. Det er vigtigt for os at vi støtter hinanden, at vi er åbne og ærlige og vi er bevidste om vores fælles gode arbejdsmiljø. Vi sætter børn- og unges perspektiver, initiativer og skøre ideer forrest og forsøger at realisere dem sammen i en fed og meningsfuld fritid.

 What to do?

Kom forbi! Se butikken og få en fornemmelse af, hvem vi er.

Kontakt Fritidscenterleder Frank Krogsdal på tlf. 52504005 eller på mail: frdakro@aarhus.dk

Kent Mollerup Sletting på tlf 41874527 eller på mail:  smke@aarhus.dk 

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en tidsbegrænset stilling på 30 timer/uge i Læssøesgadeklubben: 
Frederiksbjerg - Læssøesgade Fritidscenter, UngiAarhus SYDVEST, med ansættelse 7. august 2023 til 30. juni 2024.

Ansøgningsfrist: D. 2. juli kl. 23. Samtaler bliver afholdt løbende, de er senest gennemført d. 7. juli. 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med BUPL.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion, seksualitet og nationalitet til at søge.

Om os - UngiAarhus
UngiAarhus er en by dækkende organisation, der har ansvaret for fritidsklubber, ungdomsklubber, ungdomsskolen og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov).

UngiAarhus er inddelt i fem områder: NORD, VEST, ØST, SYDVEST og SYD. Alle områder arbejder både lokalt og by dækkende. Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: www.ungiaarhus.aarhus.dk
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/her-er-7-gode-grunde-til-en-karriere-med-projektarbejde-i-klubben-laessoesgade-me/rgekw5/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845685

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet