GENOPSLAG - Himmelblå søger Pædagog til vuggestuen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Himmelblå i Beder søger dig, som har noget på sinde, når det kommer til arbejdet med de 0-6-årige børn. Her i Himmelblå er der både hjerte- og råderum til at blive en anerkendt del af vores dejlige hus. 

Om jobbet:
Børnehuset Himmelblå ligger i Beder. Vi har 64 skønne børn - 24 i vuggestuen og 40 i børnehaven - og vi bor i et skønt funktionsindrettet børnehus. Vi prioriterer udelivet højt og har verdens bedste legeplads. Her har vi højt til loftet og det har vi også i vores pædagogiske praksis, hvor der altid er plads til spontane ideer og skøre indslag. Vores funktionsindretning med mange spændende værksteder og aktiviteter giver en stor kontaktflade og mange venskaber på tværs af huset. Her kender alle hinanden – børn og voksne. Det stiller også store krav om en tydelig struktur og en klar rollefordeling, og her er det en fordel, at vi har en høj faglighed. Vi er også næsten altid garant for et smil og en munter bemærkning – det er vores gødning til et sundt og frodigt lærings- og arbejdsmiljø. Kom endelig på besøg til en rundvisning og fornem selv, om der er noget om snakken.

Din profil:
KLAR TIL AT BRUGE DINE EVNER TIL GAVN FOR BØRNENE
Vi forventer, at du er uddannet pædagog. Du bliver en del af vuggestueafdelingen, som består af i alt 24 børn. Vi har et tæt samarbejde i vuggestuen og på tværs i resten af huset. Du bliver desuden en del af et stort dagtilbud, der lægger vægt på forskellige former for kompetenceudvikling og gode arbejdsforhold for medarbejderne. 

Derfor skal du vælge os:
Dine vigtigste opgaver i Himmelblå er at:

 • skabe trygge, anerkendende og udviklende rammer for børnene: I samarbejde med os er du bevidst om og handler ud fra, hvad der rører sig i børnegruppen. Du understøtter herunder børnenes evne til at indgå i et forpligtende fællesskab, hvor børnene har øje for hinanden og har respekt for hinandens grænser. 
 • sætte dig selv og dine kompetencer i spil: Vi hilser ny viden og inputs velkommen, så derfor får du rig mulighed for at øse ud af din personlighed og erfaring, så du kan være med til at videreudvikle det spirende læringsmiljø for de 0-6-årige. Du er gæv og planlægger selvstændigt eller i samarbejde med kollegaer pædagogiske aktiviteter, der passer til aldersgruppen.
 • skabe sunde og meningsfulde relationer til dine kollegaer og forældrene
  I forhold til kollegaer medvirker du aktivt i udviklingen af stærkere læringsfællesskaber, hvor du gerne bidrager med faglig viden, argumentation og sparring, så vi sammen bliver stærkere. 
  I forhold til forældrene anser vi samarbejdet med dem for meget vigtigt – forældrene kender børnene bedst, så i fællesskab med dem giver vi børnene de bedste rammer for deres trivsel og udvikling.
 • formidle mundtligt og skriftligt gennem IT-platforme: Formidling af dit og dine kollegaers arbejde med og om børnene foregår især via Word, Aula, Hjernen & Hjertet – derfor er det en stor fordel, at du er vant til eller positivt indstillet på IT. Vi oplærer dig gerne.   

  Løn og ansættelsesvilkår:
  Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
    
  Ugentligt timetal: Fuld tid/eller efter aftale

  Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

  Hvis du vil vide mere:
  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mette Løwenstein på telefon+4587138393.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  26-11-2023
 
Vi forventer, at holde ansættelsessamtaler den 29. november kl. 14.30

Om os
HIMMELBLÅ, SOM DU BLIVER EN DEL AF:
kendetegnes ved at være dedikeret omkring kerneopgaven med børnene og ved at være åben for kollegaernes ideer. Du er også loyal og tager medansvar for det gode arbejdsmiljø – fx ved at være tydelig i kommunikationen og gennem en positiv tilgang til dagens opgaver.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Byagervej 96, 8330 Beder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942674

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet