Døgnrapporten i Beder: tirsdag den 9. november

Profilbillede
dato

Beder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 9.45

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 9.45 tre mænd på 30, 30 og 31 år i grundlovsforhør i Retten i Randers. De sigtes for over en periode fra juni 2020 til september 2021 at have afpresset og begået vold mod en 52-årig kvinde. Forholdene er ifølge sigtelsen begået i Randers. Alle tre mænd blev anholdt mandag. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

**

 

71-årig mand kom alvorligt til skade i arbejdsulykke

Østjyllands Politi fik mandag kl. 13.59 en anmeldelse om, at en 71-årig mand var faldet flere meter ned fra en stige i forbindelse med noget arbejde i en lagerhal på en virksomhed på Endelavevej i Randers SV. 

Den 71-årige var landet på gulvet, og medarbejdere på stedet udøvede førstehjælp, inden ambulancen kom frem og kørte ham på hospitalet, hvor han blev indlagt med alvorlige skader. 

Østjyllands Politi og Arbejdstilsynet skal nu undersøge omstændighederne omkring ulykken nærmere. 

De påførende til den 71-årige er underrettet. 

** 

 

Sigtet for narkokørsel – forsøgte at snyde politiet

En patrulje på Kirkevej i Viby blev natten til tirsdag kl. 1.42 overhalet af en bilist, der i det efterfølgende kryds kørte over i en højresvingsbane og fortsatte lige ud over for rødt. 

Patruljen kørte derfor efter bilen, der standsede 100 meter længere fremme. Her kunne betjentene tydeligt se, hvordan den mand, der sad bag rattet, skyndte sig om på bagsædet, mens en kvinde, der sad på passagersædet, overtog mandens plads. 

Da betjentene kom hen til bilen, nægtede den 22-årige mand på bagsædet, at han skulle have kørt bilen, og han nægtede desuden at følge betjentenes gentagne ordrer om at forlade bilen. 

Han blev derfor til sidst taget ud af bilen med magt, hvorefter han blev lagt i håndjern. 

Da han virkede påvirket af stoffer, blev han sigtet for narkokørsel, og da det viste sig, at han var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Derudover blev han sigtet for færdselsforseelsen i krydset. 

Den 22-årige kvinde, der var med i bilen, var bilens ejer – og hun blev derfor sigtet for at have overdraget sin bil til en person uden kørekort. 

**

 

Specialpatruljen fandt skunkplanter i kælder

Østjyllands Politis specialpatrulje reagerede mandag på et tip, og kl. 9.25 aflagde de en 57-årig mand et besøg på hans adresse i Aarhus N. 

Betjentene havde en narkohund med og under en ransagning af mandens hjem, fandt de tre væksttelte med skunkplanter i kælderen. Ud over skunkplanterne og udstyret til at dyrke dem med, beslaglagde politiet også noget hash, som manden havde gemt under blusen. 

Den 57-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Brand i lejlighed i Grenaa

Mandag kl. 10.36 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i en lejlighed på Fuglevænget i Grenaa. Både beboeren i lejligheden og beboerne i de andre lejligheder i opgangen var ude, da politiet kom frem. 

Branden var opstået i soveværelset, hvor den forårsagede større skader, inden den blev slukket af brandvæsnet. 

Den mand, der bor i lejligheden, havde fået nogle brandskader på kroppen, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

Brandårsagen er ikke fastslået. 


**

 

75-årig mand sigtet for hærværk

En medarbejder på en byggeplads på Stenhøjgårdsvej i Malling kontaktede mandag kl. 14.22 politiet og fortalte, at en ældre mand netop havde ødelagt sidespejlene på to firmabiler, der holdt i siden af vejen ved byggepladsen. 

Ifølge medarbejderen havde han hørt lyden af knust glas, og da han gik ud på vejen for at se, hvad det var, kunne han se en ældre mand gå rundt med en hammer i hånden. Efterfølgende opdagede han de ødelagte sidespejle, og han konfronterede derfor manden med hammeren. 

Medarbejderen forklarede, at den ældre mand havde udtrykt sin utilfredshed med, hvordan bilerne holdt parkeret, inden han gik videre fra stedet. 

Da politiet kom frem, var manden væk, men ud fra medarbejderens forklaring fandt betjentene frem en 75-årig mand, der opholdt sig på sin adresse. Han blev sigtet for hærværk. 

**

 

Kvinde uden billet endte med at blive anholdt

Et par kontrollører ringede mandag kl. 20.31 til politiet, da en 47-årig kvinde opførte sig aggressivt og råbte af dem i en bus på Lollandsgade i Aarhus C. 

Ifølge kontrollørerne havde kvinden ikke en gyldig billet, og da de ville skrive en afgift til hende, blev hun vred og nægtede at oplyse sine generalier. 

Det endte med, at politiet blev tilkaldt, og da betjentene kom frem, fortsatte kvinden sit råberi. Da kvinden trods gentagne anmodninger om at dæmpe sig fortsatte med at råbe af både kontrollører og betjente, blev hun til sidst anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 8.28 skete der et færdselsuheld på Nyholmsvej i Randers NØ. En 29-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 36-årig kvindelig cyklist, der væltede ned på asfalten. Cyklisten blev efterfølgende kørt til skadestuen, hvor hun blev behandlet for nogle skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 18.53 skete der et færdselsuheld på Nordlige Bjergevej i Højbjerg. Ifølge anmeldelsen fra en 34-årig kvindelig bilist, kørte en modkørende bilist så tæt forbi, at han ramte ind i siden på hendes bil, inden han kørte videre fra stedet uden at give sig til kende. Der kom skader på den 34-åriges bil, men hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved sammenstødet. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Skoleparken i Beder begået mandag d. 8/11 mellem kl. 10.30 og kl. 11.30
 
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi