Døgnet der gik: Færdsel i din politikreds

Profilbillede
dato

Uheld efter ildebefindende
Mandag kl. 10.50 skete der et færdselsuheld på Rugvænget ved Hessel Station i Grenaa. En 57-årig mandlig bilist fik formentligt en form for ildebefindende eller lignende under kørslen, hvorefter han kørte ind i en betonstander ved letbanestationen. Der skete kun mindre skade ved selve påkørslen. Den 57-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet. 

Narkokørsel 
Mandag kl. 11.00 blev en 30-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Bøsbrovej i Randers SV. 

Cyklist væltede i astfalten
Mandag kl. 11.39 skete der et færdselsuheld i krydset Nørregade/Sjællandsgade i Aarhus C. En 64-årig mandlig bilist svingede til venstre ad Nørregade og ramte ind i en 71-årig mandlig cyklist, der væltede ned på asfalten. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, og da et pust i alkometeret indikerede, at hans promille var for høj til at køre bil, blev han anholdt og sigtet for spritkørsel. En blodprøve skal nu fastslå, hvad hans promille var. 

Mistede kontrol over bil
Mandag kl. 12.30 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Galten ved Hadsten. En 56-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil, kørte af vejen og ind gennem hegnet til en hønsegård. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Patruljen, der kom stedet, fik mistanke om, at kvinden var påvirket af alkohol, og da alkometertesten viste en promille over det tilladte, blev hun anholdt og sigtet for spritkørsel. Hun fik derefter foretaget en blodprøve for at fastslå promillen. 

Spritkørsel
Mandag kl. 13.15 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariendalsvej i Randers SV.

Ramt på el-løbehjul
Mandag kl. 13.31 skete der et færdselsuheld på Kløvervangen i Thorsager ved Rønde. En 77-årig mandlig bilist ramte ind i en 18-årig mand, som kom kørende på el-løbehjul. Den 18-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Kilde: Østjyllands Politi