Bliv inspireret til sæsonens madlavning med Simon Milwertz Philipsen

dato

Tag del i en inspirerende dag på Beder-Malling Bibliotek, hvor kokken Simon Milwertz Philipsen vil guide os gennem en verden af sæsonbaseret madlavning. Lørdag den 16. november 2024 kl. 10:00 får du mulighed for at udforske smag og sanser med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Simon Milwertz Philipsen, en passioneret kok og smagsentusiast, inviterer alle til en formiddag fyldt med madglæde og inspiration. Arrangementet fokuserer på at bringe mere smag ind i vores madlavning ved at bruge sæsonens friske råvarer.

Fællesskab omkring madlavning

Vi mødes omkring maden, hvor Simon vil sætte fokus på hele måltidsoplevelsen. Deltagerne vil få mulighed for at dykke ned i samtaler om smag og sanser, mens vi sammen skaber en lækker frokost. Efter måltidet hjælper vi hinanden med oprydningen, hvilket gør dagen til en fælles oplevelse.

En dag for hele familien

Arrangementet er åbent for alle, både børn og voksne, og er en oplagt mulighed for at tilbringe en hyggelig dag sammen med familien, naboen eller tennismakkeren. Alle deltagere, uanset alder, vil få glæde af den praktiske tilgang til madlavning.

Billetter skal købes for både børn og voksne, mens børn under 4 år deltager gratis. Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte arrangørerne via mail på katkoni@aarhus.dk.

Praktisk Information
Dato: Lørdag den 16. november 2024
Tid: Kl. 10:00
Sted: Beder-Malling Bibliotek, Egelund Borgercenter, Kirkebakken 41, 8330 Beder
Entré: 40 kr
Billetter: Bestilles her på siden



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut